HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ'NE HOŞGELDİNİZ....

Modern, güncel eğitimi ve güçlü, dinamik araştırmacı kadrosuyla Türkiye'de lider konumda olan Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, vizyonu, teknolojik donanımı ile Hacettepe Üniversitesi'nin "Daha İleriye En İyiye" sloganını ilke edinerek çalışmalarına devam etmektedir.

Sayın Hocalarımız, Değerli Arkadaşlarımız ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Eczacılık Fakültemizin 2014 döneminde Ulusal Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu (ECZAK)’na akreditasyon için yaptığı başvuru ile  ‘Değerlendirme ve İzleme Ziyareti’ raporları, 5-6 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen ECZAK ve Eczacılık Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ECZAKDER) Yönetim Kurulu toplantılarında incelenmiş ve yapılan değerlendirmeler neticesinde Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin 6 yıl süre ile ‘Tam Akreditasyon’ almaya hak kazandığı Dekanlığımıza bildirilmiştir.

Fakültemize hayırlı olmasını diler, başta FÖDEK olmak üzere emeği geçen hocalarımıza, öğrencilerimize, idari personelimize şükranlarımı sunarım.

Prof.Dr.Bülent Gümüşel

Dekan

Dekanımız Prof. Dr. Bülent Gümüşel'in 7 Ekim 2015 Tarihli Akreditasyon Belgesi Takdim Törenindeki Konuşması

06100 Sıhhiye - Ankara